Zamenjava upravnika naj bo tehtno in smotrno sprejeta odločitev

Zamenjava upravnika ne sme biti izvedena preko noči ampak dobro pretehtajte, kdo je neprimernejši, da mu zaupate svoje stavbe. Ko ugotovite, da je zamenjava upravnika nujna, izberite zanesljivega partnerja za upravljanje nepremičnin. Grajenje zaupanja med vami, lastniki stavb in upravnikom je dolgotrajen proces. S tem, ko jim podelite pravico do upravljanja vaše nepremičnine, se zavedajo priložnosti, ki ste jo jim ponudili in odgovornosti, ki jim je naložena z vašim zaupanjem. Podjetje SPL d.d. je kot upravnik v službi ljudi, zato se zavzema za dolgoročno ohranjanje zaupanja in vzpostavljanje pristnih odnosov. Prepričani so, da so kakovostne in po konkurenčni ceni opravljene storitve, transparentno poslovanje, zagotavljanje varnosti vašega denarja v rezervnem skladu, redno plačevanje vaših dobaviteljev, oseben pristop in korekten odnos osnovni gradniki vašega zaupanja v storitev njihovega upravljanja.

 zamenjava upravnika

Zamenjava upravnika in izbira zaupanja vrednega upravnika je naložba v premoženje. Že več kot 50 let jim zaupajo etažni lastniki poslovnih stavb širom Slovenije. Upravljajo in vzdržujejo že več kot 2000 različnih objektov, za katere skrbijo v duhu dobrih gospodarjev, s čimer ohranjajo njihovo vrednost. Zagotavljajo transparentno upravljanje nepremičnin in kakovostno vzdrževanje objektov ter druge storitve s področja upravljanja. Zamenjava upravnika ni kratkoročna odločitev, ampak dolgoročno prispeva k ohranjanju tržne vrednosti nepremičnin. Stavbe, za katere skrbijo kot zaupanja vreden upravnik, nudijo najboljše pogoje za bivanje in delo. S profesionalnim upravljanjem, vzdrževanjem objektov in prenovo nepremičnin zagotavljajo občutne prihranke pri stroških obratovanja in vzdrževanja.

Upravnik SPL vam zagotavlja kakovostno, strokovno in pregledno upravljanje nepremičnin, zato zahtevajte njihovo ponudbo že danes. Pošljite neobvezujoče povpraševanje in potrudili se bodo, da bo zamenjava upravnika za vas enostavna. Etažni lastniki lahko s pravilnim pristopom in ustrezno medsebojno komunikacijo uspešno izpeljejo postopek zamenjave upravnika.

Dober upravnik zagotavlja transparentno poslovanje, plačila zunanjih storitev in koriščenje sredstev rezervnega sklada, ima izkušene, strokovne zaposlene, skrbi za redno vzdrževanje nepremičnin, požarno varnost, ločevanje odpadkov, urejanje okolice, ter pomaga pri vzpostavljanju energetske učinkovitosti stavbe, 24-urno dežurno službo, ki zagotavlja primerno asistenco pri okvarah.