Promocijska darila za vsa podjetja

Še nedolga leta nazaj je veljalo, da so bila promocijska darila aktualna le v obdobju novoletnih praznikov, obletnic in jubilejev. Časi
so se spremenili, konkurenca na trgu je iz dneva v dan večja in promocijska darila so postala pomemben člen pri prepoznavnosti blagovnih znamk. Pri www.agaric.si se zavedajo, da je prepoznavnost, ugled in vrednost vaše blagovne znamke, pomembna skozi celo leto in ob različnih priložnostih. V bogati ponudbi izbranih poslovnih daril vam nudijo darila, s katerimi lahko občutno povečate promocijski učinek vaše blagovne znamke ali osvojite potencialno stranko. Promocijska darila so praktični izdelki z natisnjenim napisom ali logotipom podjetja, s katerimi obdarimo stranke, poslovne partnerjem ali zaposlene, z namenom krepitve promocije podjetja. Na voljo so vam tudi ekološka darila – izdelana iz recikliranih in okolju prijaznih materialov.
Podjetje AGARIC d.o.o. proizvaja cenovno ugodna in popolnoma personalizirana promocijska darila, namenjena množični distribuciji. Poleg bogatega izbora izdelkov, vam nudijo še storitve grafičnega oblikovanja, tiska, vezenja, digitalnega tiska in graviranja . Z svetovanjem vam bodo priskočili na pomoč, da izberete izvirno darilo za svojo stranko, saj z izvirnostjo sporočate, da ste si vzeli čas in vam ni vseeno kaj podariti.

promocijska darila

Trend promocijskih daril

Med najbolj priljubljena promocijska darila sodijo majice s kratkimi rokavi, vžigalniki in kemični svinčniki. Tehnološki napredek je poskrbel, da se vse pogosteje za darilo izbere uporabne in moderne naprave, kot so USB-ključek, obesek za ključe, Bluetooth zvočnik in drugo.

Manjša in otroška promocijska darila

V skrbni, predvsem pa varni ponudbi, ponujajo darila, ki so namenjena predšolskim in šolskim otrokom. Bogato ponudbo kakovostnih izdelkov sestavljajo skodelice, igrače, copati, majice, bloki, peresnice, družabne igre in drugo. Poskrbeli so tudi za darila za manjša podjetja,
ki želijo z nižjimi stroški, doseči zasnovane tržne cilje in razširiti prepoznavnost svoje blagovne znamke. Gre za različna oblačila, pisala, rokovnike, majice oziroma dobrote, kot so čokolada, čaji, medenjaki in drugo. Da bi izbrali pravo darilo, je zelo pomembno,
da razmislite o ciljnih uporabnikih.

promocijska darilaZa vsako stranko in vsako priložnost

Posebno pozornost moramo nameniti izbiri promocijskega darila, saj moramo izbor prilagoditi priložnosti, oziroma dogodku, ob katerem
bo darilo podarjeno, ter se ob tem držati cilja, da bo čim dlje uporabljeno. Na predavanjih, sejmih, sejah in raznih delavnicah, lahko naše goste obdarimo z stekleničko za vodo, blokom, zvezkom in pisalom. Dogodki na prostem po navadi privabijo večje število obiskovalcev. Za take prireditve so odlična izbira kape s šiltom, stekleničke za vodo, promocijske majice, sončna očala, dežniki in drugo. Pozabiti ne smemo tudi na otroke, ki jih lahko obdarimo z športnim rekvizitom kot je frizbi, žoga ali set za kegljanje.


Če ste kot podjetje ekološko naravnani, obdarite tudi vaše poslovne partnerje ali stranke z ekološkimi darili. Preverite bogato ponudbo estetsko dovršenih in ekoloških promocijskih daril, ki bodo vašim strankam sporočilo, da skrbite za okolje. Vaši promocijski izdelki podjetja, so kot prstni odtis, saj vas od konkurence ločijo z svojo unikatnostjo in prepoznavnostjo. Ključno je, da se odločite za darila, ki so povezana dejavnostjo vašega podjetja ter odražajo vizijo vaše blagovne znamke.

V podjetju AGARIC d.o.o se dokazujejo z strokovnim svetovanjem, ki je plod dolgoletnih izkušenj. Svojem delu namenjajo profesionalni pristop, zato so njihova poslovna darila zanesljiva in kakovostna naložba v prepoznavnost vaše blagovne znamke.