PVC okna – inovativna tehnologija za vrhunsko kakovost in energetsko učinkovitost

Cugelj PVC okna so kakovostna okna, ki so narejena iz vrhunskih PVC profilov proizvajalca Veka iz Nemčije. Več si prebereite na naslovu https://www.cugelj.si/pvc-okna/. Ti okenski profili so vrhunske kakovosti, kar pomeni, da imajo izjemno energetsko učinkovitost. Cugelj PVC okna se izdelujejo in vgrajujejo v skladu z najnovejšimi standardi kakovosti, kar zagotavlja, da so njihovi izdelki vrhunske kakovosti. Poleg tega pa zagotavljajo tudi storitve svetovanja, montaže in zaključnih del pri nakupu njihovih izdelkov.

Popolno dovršena estetika

V podjetju so razvili popolnoma nov inovativen način za izdelavo PVC stavbnega pohištva, imenovan In-Line, ki ponuja popolno dovršenost in estetiko. Gre za tehnologijo, ki omogoča izdelavo popolnih spojev na PVC oknih, ki so skoraj nevidni in zato enako atraktivni kot lesena in aluminijasta okna. Nova tehnologija omogoča, da lahko spajajo različne barve in materiale med sabo ter tako ustvarimo unikatne in privlačne dizajne. Podjetje je trenutno edini proizvajalec v Sloveniji, ki ponuja tovrstno tehnologijo za okna PVC.

PVC okna so odlična izbira, saj združujejo številne prednosti. PVC okno je ekonomično in cenovno dostopno, hkrati pa zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Tako lahko prihranite pri stroških ogrevanja in hlajenja doma. Poleg tega je PVC okno vodoodporno, kar pomeni, da se ne bo poškodovalo zaradi tekočin, močnega dežja, plinov in hlapov. PVC okno ne zahteva veliko vzdrževanja in je zelo enostavno za čiščenje. Poleg tega sončna svetloba, slanost in vlaga ne bodo spremenili njegovega videza. PVC okno je tudi izjemno trpežno in lahko služi vrsto let. PVC okno je vsestransko in ga je mogoče uporabiti za širok nabor namenov. Hkrati pa ima majhen vpliv na okolje in je v celoti reciklabilno. Tako lahko skrbite za okolje in hkrati uživate v udobnem in varnem domu.

Optimalna toplotno izolacijo, enostavno vzdrževanje in varnost v vašem domu

PVC okna so ena tistih pomembnih investicij v vaš dom, ki bo imela dolgoročen vpliv na vaše bivanje, kakovost življenja in tudi vaše stroške. Pri izbiri PVC oken je pomembno, da izberete kakovostna okna, ki bodo nudila optimalno toplotno izolacijo, zvočno izolacijo, enostavno vzdrževanje in zagotavljala varnost v vašem domu. Zaupajte kakovostnim PVC in ALU oknom iz podjetja Cugelj, ki vas bo vodilo skozi vse korake nakupa in vam pomagalo pri izbiri najbolj optimalnih oken za vaš dom. Ne pozabite, da je pri izbiri oken pomembno upoštevati celotni strošek življenjske dobe oken, ki je lahko bolj pomemben kot njihova začetna cena.

PVC okna

Izbira pravega stekla za vaša okna

Steklo je sestavni del oken, ki ima pomembno vlogo pri zagotavljanju izolacije in varnosti. V ponudbi priporočajo troslojno zasteklitev, ki zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo. Možna je tudi dvoslojna zasteklitev, ki je prav tako učinkovita. V osnovi med stekli uporabljajo ALU distančnik, vendar pa vam na voljo ponujajo tudi TGI distančnik. V ponudbi imajo različna stekla, med drugim ornamentno steklo, ki ima dekorativno vrednost. Na voljo vam je več vrst ornamentnih stekel, med drugim Rosa, Satinato, Master Care, Chinchilla in Madras Uadi. Ponujajo vam tudi Hoppe kljuke, ki so del standardne ponudbe.

Trdna in stabilna okna so idealna izbira za sodoben dom.

Izdelana so iz plastičnih PVC profilov, ki zagotavljajo odlično toplotno in zvočno izolativnost ter so odporna na zunanje vplive. So lažja od lesenih ali aluminijastih oken, kar poenostavi postopek montaže, pri kateri ni potrebno spreminjati predhodne strukture objekta. Okna so na voljo v različnih oblikah, ki se prilagajajo vašim željam in stilom doma, z modernim in minimalističnim designom ter brezčasno elegantno estetiko. Poleg tega imajo PVC okna daljšo življenjsko dobo in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti ter zaščite, ker niso vnetljiva in izpolnjujejo stroge varnostne standarde.

PVC okna se enostavno prilagodijo stilu vašega objekta, saj so na voljo v različnih barvah, vzorcih in barvnih dekorjih, celo v videzu lesa. Poleg tega lahko izbirate med različnimi ornamentnimi stekli in sistemi odpiranja, ki ustrezajo vašim potrebam. Premišljeno izbrana zasteklitev zagotavlja optimalno količino sončne svetlobe v prostoru in minimalne toplotne izgube. Visoka kakovost izdelave PVC oken zagotavlja sodoben estetski videz, ki ga še izboljšajo različni dodatki, kot so zaključne letvice, kotniki, dunajski križi in drugi prilagodljivi dodatki. Vaš dom bodo resnično polepšali s pridihom stila in urejenosti.

Najcenejša in dolgotrajna izbira za vaš dom

Med vsemi materiali so PVC okna najcenejša na trgu. Velikost cenovnih razponov okenskih profilov iz PVC je odvisna od več faktorjev, vključno z barvo, profili, zasteklitvami, dodatki in podobno. Tako boste za ugodno ceno kupili kakovostna, stabilna in dolgotrajna okna iz PVC. Pri izbiri okna iz PVC lahko izberete tudi videz lesa, ki danes postaja vse bolj priljubljen. Na ta način lahko prinesete malo več toplote in domačnosti v vaš dom. Poleg tega so PVC okna na voljo v široki paleti barv, med katerimi lahko izberete tisto, ki ustreza vašim željam in okusu.

Pri izbiri oken moramo biti pozorni na dejstvo, da jih bomo uporabljali dolga leta, zato moramo biti pri izbiri razumno in preudarni. PVC okna so odlična izbira v tem smislu, ker lahko služijo vrsto let, celo več desetletij, še posebej pri kakovostno izdelanih in negovanih. Gre za okenske profile, ki so vzdržljivi, trpežni in stabilni ter enostavni za čiščenje, izdelani pa so iz visoko kakovostnih materialov, kar omogoča dolgo življenjsko dobo.