CPanel, nadzorna plošča

Tudi vi iščete še kar najbolj poceni gostovanje, vendar kljub temu zelo dobro? Spletna stran Prasicek.si na spodaj dodani povezavi vam ponuja štiri CPanel, nadzorna ploščapakete gostovanja, ki ponujajo zelo veliko in so kljub temu cenovno ugodni. Sedaj je vse na vas, katerega boste izbrali za svojo spletno stran. Z izbiro njihovega katerokoli paketa boste naredili korak v pravo smer! CPanel, nadzorna plošča je orodje, s katerim lahko upravljate vaše gostovanje kar sami. Čisto sami boste lahko upravljali z E-pošto, spletno stranjo, vašimi domenami ter raznimi datotekami. CPanel, nadzorna plošča je zelo uporabna, saj je v slovenščini! Tako boste lahko brez problemov upravljali vaše celotno gostovanje.

CPanel, nadzorna plošča je uporabniku prijazna, saj boste s paketom gostovanja še karseda svobodni. Tovrsta nadzorna plošča vam omogoča zelo veliko naprednih pripomočkov in nastavitev, tako boste lahko urejali svoje gostovanje tako kot ste si vedno želeli. Use omenjeno lahko urejate kar preko vašega računalnika, vendar za dostop potrebujete le geslo in uporabniško ime ter dostop do interneta. Geslo in uporabniško ime dobite na spletni strani Prasicek.si in to takoj po vašem naročilu gostovanja.

Sedaj pa še malo več o cPanel, nadzorni plošči. V cPanelu je področje za E-pošto. Tu lahko izbirate kar med tremi raznoliki spletnimi vmesniki za vaše prebiranje E-pošte. Izbirate lahko med SqiurrelMail, RoundCube in Horde. Vso pošto lahko dostopate preko webmail.vasadomena.si. Tako si boste lahko kar sami ustvarili poštne predale ter jim določite njihovo velikost in gesla. Naslednje področje je tudi urejanje datotek. Ta vmesnik je zelo podoben Windows Raziskovalcu, saj imate veliko možnosti. CPanel, nadzorna plošča vam omogoča tudi veliko že vnaprej pripravljenih različnih aplikacij.  V cPanelu najdete tudi področje za različno varnost ter statistiko obiska vaše spletne strani in še in še. Kot smo že omenili je cPanel, nadzorna plošča samo za vas prevedena v slovenski jezik. Ne samo tovrstna plošča, vendar tudi vsa področja, katera so v njej. Veliko več koristih informacij pa najdete na zgoraj dodani povezavi.