Tiskarna Golc

Tiskarna GolcTiskarna Golc obratuje že 29 let. Izdelujejo zelo kakovostne izdelke, ki jih že 29-let prodajajo po trgu. Začetek podjetja Golc se je pričelo leta 1983. Skozi čas pa se je tiskarna širila in izpopolnjevala. Do sedaj so že kupili 2 štiri barvno sodobna stroja, s katerim izdelujejo zelo kvalitetne tiske. Tiskarna Vam nudi:

  • sitotisk na tekstil, pločevino, papir in na plastične mase,
  • grafično oblikovanje prospektov,celostnih podob in katalogov,
  • vse vrste vezav – vezavo v platno, mehko vezavo, usnje ali podplatno,
  • večbarvni in enobarvni tisk vizitk, obrazcev, knjig, plakatov in vse ostale tiskovine,
  • izdelava embalaž in darilnih vrečk,
  • izdelava transparentov, napisov na avtomobile, zastav in reklamnih tabel,
  • izdelava koledarjev, poslovnih daril in rokovniki.

Na novo Vam tudi nudijo digitalni tisk in darilne vrečke, ki so že izdelane. Tiskarna deluje kot nekakšno družinsko podjetje, saj vsi člani družine sodelujejo v delovnem procesu. Dolgoletno tradicijo izpopolnjujejo z najsodobnejšo tehnologijo in s tem omogočajo popolno grafično proizvodnjo. Tiskarna Golc Vam omogoča  grafične priprave in grafično oblikovanje. Ker Vam hočejo uresničiti vaše želje jim lahko pošljete Vaše predloge na elektronski naslov ali pa se oglasite v njihovih prostorih, kjer si bojo vzeli čas in z njihovo in Vašo pomočjo obdelali Vašo idejo. Tiskarna ima na razpolago Offset tisk, ki omogoča kvalitetne odtise na najzahtevnejših  materialih. Tiskajo na naslednjih strojih: Heidelberg GTO, Heidelberg Cylinder, Heidelberg Speedmaster B3 in Roland B2. Zadnja dva tiskalnika sta štiribarvna. To sta Heidelberg Speedmaster B3 in Roland B2. Nudijo Vam tudi dodelave: vezanje, rezanje, spenjanje, plastificiranje, performiranje in štancanje. S konkurenčno ažurnostjo in kakovostjo so pridobili zaupanje raznih poslovnih partnerjev. S tem podatkom smo Vam povedali tudi da se vredni tudi vašega zaupanja.

Upamo, da smo Vam povedali dovolj informacij o tiskarni Golc in upamo, da se boste odločili za obisk podjetja Golc. Tiskarna Golc Vam želi  uresničiti Vaše želje, saj so njihove stranke na prvem mestu.