Urška Košir za zgled ostalim

Nikoli nisem verjela, da lahko ena oseba tako vpliva na tvoje življenje in te navdihuje, pri meni je bila to Urška Košir. Urška Košir je oseba, ki me vsakodnevno navdihuje v vseh pogledih. Urška košir je profesionalna fotografinja na področju portretov, je najboljša fotografinja, kar sem jih spoznala v mojem življenju. Lahko bi rekla, da je Urška Košir nekako moj fotografski idol, še posebaj v portretni fotografiji, odkar sem se tudi sama začela učiti fotografirati, ter delati v tem poslu. Urška Košir, hmm, kako bi jo lahko poznali vi? Fantje ter fotografi in fotografinje jo sigurno poznate ali pa ste vsaj slišali za njo, ker slika za hišo Playboy, njene slike so bile tudi v Ameriški izdaji revije Playboy.

Urška Košir

Za druge pa je Urška Košir vrjetno znana po projektu , preko »Naj nasmeh 2014 – umetniško dobrodelni projekt«. Urška Košir sodeluje z mojim dobrim prijateljem Alešem Rodico, tako sem jo tudi spoznala, preko njega, ko me je povabil na njeno čudovito, fotografsko delavnico. Urška Košir je tako izpeljala eno najlepših fotografskih delavnic, kar sem jih obiskala. Urška Košir, me je tako postavila pred izzive preko katerih, sem dejansko spoznavala sebe, skozi slike sem predstavila svojo življensko zgodbo. Vsaka slika js tako prikazovala svojo zgodbo.

Drugič sva se videli na dobredelnem dogodku, ki sem ga fotografirala, Urška Košir pa je prišla tja za podporo. Urška Košir me je tako enega lepega dne poklicala in me povabila na prelepo fotografsko delavnico na jadrnici. Tistega dne sem spoznala še Dragana Zlatanovića ter Jaka Ivančiča, ki sta mi predstavila različne spektre fotografije in mi podala dodatno znanje, ki ga prej nisem imela, ter me navdihnila za nove podvige v slikanju. Urška Košir je tako prepoznala moj talent, in postala sem njena asistentka, na raznoraznih fotografiranjih in dogodkih. Urška Košir je preprosto najboljša oseba katerih sem spoznala, res je preprosto najboljša in vesela sem da je preprosto v mojem življenju.