Za marsikatere športne stave so rezultati v živo zelo dobrodošli

Če danes malo bolj spremljamo televizijski program RTV SLO 2, potem lahko vidimo, da nekaj športnih dogodkov prenašajo, vendar pa so to večinoma smučanje, smučarski skoki in teki, kakšna tekma prve slovenske lige v nogometu se najde, plavanje in še kaj. Torej nikakor ne moremo reči, da lahko na tem programu najdemo ogromno športnih dogodkov. Potem imamo na voljo tudi programe Šport kluba, vendar pa čisto vseh ni možno imeti, saj je potrebno imeti tudi že dodatno naročnino, ki vključuje v paketu več programov.

Vendar pa tudi na ta način ne moremo reči, da so pokriti vsi športni dogodki, kar je razumljivo, ker je nemogoče. Za tiste ljudi, ki pa radi vplačajo športne stave tudi na preostale športe, ki se niti ne predvajajo, pa vsekakor je super, da obstajajo za športne stave rezultati v živo. Prav tako za športne stave rezultati v živo pomenijo še dodatno prednost v tem, ker lahko stavo vplačamo tudi med samo tekmo in v kolikor se na nobenem programu športni dogodek ne predvaja, lahko pogledamo rezultate v živo in potem stavimo. Tako vemo za skoraj vse tekme, ki se odvijajo in hkrati tudi trenutne razplete. Sicer so kvote v takem primeru manjše, vendar pa lahko vsaj vidimo, kako je posameznik oz. posamezno moštvo razpoloženo za igro in se na tej podlagi tudi lažje vplača sredstva in izvede stavo.

športne stave

Sicer je po drugi strani tudi res, da za vse športe in stavnice za športne stave rezultati v živo ne pridejo v poštev hkrati tudi v primeru, da se lahko vplača stava, saj se najde kakšna stavnica, ki dovoljuje stave samo pred začetkom tekme, vmes pa nikakor ne več, lahko pa je takšno pravilo tudi samo za kakšne športne dogodke.

Vsekakor pa lahko v vsakem primeru rečemo, da so športne stave z rezultati, ki so live na stavnicah, veliko pridobile in morda tudi zaradi tega športne stave postajajo vedno bolj zanimive za vedno širši krog ljudi, ki so morda še ne dolgo nazaj samo postrani gledali vse tiste, ki so športne stave igrali, danes pa stavijo tudi sami, saj so v športnih stavah prepoznali tudi svojo priložnost za kakšen dodaten zaslužek.