Sobne rastline so včasih za srečo

Ljudje smo zelo različni, nekateri imamo radi take stvari drugi spet nekaj drugega. Prav tako je pri opremljanju stanovanju oziroma raznih dodatkov po stanovanju. Eni imajo radi ogromno vsega, nekaterim je vse to odveč. Eni imajo radi sobne rastline v stanovanju, drugim pa rože niso najbolj pri srcu. Sama jih imam rada ampak mi ne uspevajo najboljše, ne vzdržijo dolgo, se hitro začnejo sušit. Kako vzgajat sobne rastline ter katere so primerne za naše stanovanje si lahko preberete na tej strani https://jerihonska-roza.si/sobne-rastline/

Jaz sama se včasih zelo trudim s kakšno rastlino, ampak vedno naredim nekaj narobe, da mi ne ostane dolgo pri življenju. Sobne rastline so vse živo bitje, zato rabijo nekaj naše nege, da lahko preživijo. Samo voda je včasih res premalo, da nam jo uspe vzdrževati pri življenju. Če hočemo imeti res zdrave in lepe rastline v našem stanovanju, se moramo za njih zavzeti, se z njimi pogovarjat ter včasih tudi pognojiti. To je hrana za sobne rastline, ker voda ni vedno dovolj. Meni še kaktus ne ostane, čeprav rabi samo vodo in še to ga ne rabimo pogosto zalivat. Res nismo vsi za vse, čeprav bi radi nekaj imeli.

sobne rastline

Sobne rastline so res nekaj krasnega, lahko naše stanovanje kar popestrijo. Od vsakega posameznika je odvisno kako se razume z njimi in če mu je sploh, da bi za njih skrbel. Čeprav ne potrebujejo vsako dnevne nege, je pa včasih kar dela z njimi, če jih imamo več. Če imaš nekaj rad in delaš to z ljubeznijo ti bo uspelo. V cvetličarnah in v drugih trgovinah danes najdemo ogromno različnih rastlin. Nekatere so cvetoče, druge samo zelene, so pa danes tudi take, ki ti lahko prinesejo srečo v življenju. Če vam ni do živih rastlin, pa si lahko tudi nabavite danes eno plastično, ki ne rabite nič posebej skrbeti za njo, kot včasih prah iz nje pobrisati.