Rolete Senca

 

Rolete SencaRolete Senca imajo v ponudbi najboljša senčila za vašo hišo, stanovanja ali poslovni objekt.

Kupujete senčila pa ne veste katera bi izbrali? Odgovor lahko najdete na http://www.rolete-senca.si, kjer so opisane posamezne vrste senčil

Rolete so idealna rešitev za zatemnitev prostora, toploto, zvočno izolacijo in zaščito pred vlomilci saj ima roletni plašč, ki je opremljen z varnostnimi vzmetmi ob nasilnem dvigu.

Poleg rolet imajo v ponudbi še notranje in zunanje žaluzije, lamelne zavese, tende in komarnike.

Notranje žaluzije so ena iz med najpreprostejših oblik senčil za Vaš prostor. Zunanje žaluzije so za zaščito pred soncem in vročino, dajejo Vam občutek zasebnosti. Tende so senčila za nad teraso, balkon, gostinski lokal saj vas varujejo poleti s senco, ki jo ustvarjajo. Komarniki onemogočajo vstop insektom v vaše stanovanje.

Rolete Senca so Vam na voljo v različnih barvnih odtenkih. Nameščate jih pred izdelavo fasadnega sistema, lahko pa jih namestite tudi kot nadometni sistem,  kar pa pomeni, da jih zmontirate, ko je Vaš fasadni sistem zaključen.

Podjetje roletarstvo Senca ima odlične rolete, ki polepšajo vsako hišo in ji dajejo moderen izgled. Njihovi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo.

Rolete Senca dobite po zelo ugodnih cenah.

V kolikor imate kakšno vprašanje za rolete Senca jih pokličite na telefonsko številko 041-672-408 ali pišite na elektronski naslov info@rolete-senca.si