Kam Na Ogled Eksotičnih Orhidej? V Moravce!

Se tudi sami navdušujete nad naravo in njenimi lepotami? Vse to lahko namreč izkusite tudi v Ocean Orchids, kjer je na voljo ogled vseh vrst orhidej. Podjetje verjame, da bo v prihodnosti le še bolj utrdilo vodilni položaj v Evropi. Glede proizvodnje orhidej so Ocean Orchids namreč vodilni v Evropi. Vse rastline so vzgojene skrbno in iz odbranih sort. Vse so tudi kategorizirane na trenutne tržne zahteve, orhideje pa izhajajo iz rodu Phalaenopsis. Z uporabo najmodernejših oblik tehnike pri proizvodnji zagotavljajo resnično najvišjo kakovost orhidej. Z njihovim znanjem, kreativnostjo in poznavanjem trga pa bodo samo še naprej utrjevali svojo pozicijo in ohranjali kakovost in trženje orhidej. Njihove izkušnje izhajajo že iz leta 2005, ko so se začeli ukvarjati s profesionalnim gojenjem tropskih orhidej. Proizvodnja se razprostira kar na 40.000 m2, kar jim omogoča več kot 2 milijona pridelave orhidej v lončkih na leto.

toplice

Poleg vseh naštetih prednosti lahko tudi zagotovijo, da njihov način proizvodnje ustvarja najmanjši okoljski odtis v Evropi. Za proizvodnjo zaradi boljših klimatskih razmer tudi porabijo 20% manj energije kot druga podjetja ter 85% toplotne energije zagotovijo z geotermalno energijo. Tiste orhideje, ki se najpogosteje znajdejo tudi pri vas doma, so navadno Falenopsisi. Za vzgojo in nego so lahko nezahtevni, če le upoštevamo nekaj osnovnih pravil. Ob ustrezni toploti in svetlobi lahko tako rastejo kar celo leto.

In kje si te izjemne nasade orhidej lahko ogledate? Če se boste odločili za obisk Moravskih Toplic, vas čaka to in še mnogo več. Apartmaji Moravske Toplice se ponašajo z odlično lokacijo saj stojijo v središču športnega in rekreacijskega dogajanja. Do termalnega kompleksa Term 3000 ali Vivat imate le nekaj metrov hoje. Kaj pa apartmaji Moravske Toplice še ponujajo? Izjemne apartmaje po še boljši ceni in popuste na število nočitev, predčasno plačilo in celo last minute ponudbe. Apartmaji Moravske Toplice so zato največji in najbolj udobni v Prekmurski vasi in čakajo, da jih rezervirate že danes!