Kaj so tende in kakšna je ponudba vhodnih vrat

TendeTende spadajo pod skupino senčil za okna. Sicer pa so tende kot nadstrešek, odličen za nad teraso, balkon ali poslovni prostor. Če se ozrete po ulicah, boste opazili tende, ki nosijo tudi napise podjetij oziroma dejavnosti. Pogon je lahko dveh vrst, ročni ali pa s pomočjo motorja. Platna tend so iz trpežnega materiala in so na voljo v več barvah oziroma vzorcih. Poglejte pa si tudi ponudbo ostalih senčil.

Roletarstvo Bayer vam nudi vhodna pvc vrata, ki že dolgo časa predstavljajo optimalno toplotno zaščito doma, varnost, dolgo življenjsko dobo in tudi pestro izbiro modelov. Ko boste gledali ponudbo vhodnih vrat vas bodo zagotovo prepričale barve, širok spekter polnil ter razmerje med ceno in kvaliteto. Podjetje vam nudi tudi svetovanje, izmero in montažo oziroma zamenjavo vhodnih vrat.

Zakaj bi se odločili ravno za vhodna vrata podjetja Bayer? Vrata imajo kar trojno tesnjenje, kar je redkost in pa izredno trden ALU pohodni prag s termično zaporo. Dolgoletno nemoteno delovanje in preprečevanje povesa krila pa zagotavljajo dodatno okrepljeni vogali. Poleg tega so tudi tečaji nastavljivi v kar treh smereh in nudijo tudi izredno nosilnost. Podjetje nudi tudi veliko izbiro vratnih polnil, možnost elektrifikacije okovja, možnost odpiranja na prstni odtis ali tipkovnico in še kaj.

Ker vam podjetje nudi več kot 80 različnih modelov polnil, lastne in že gotove proizvodnje, vas zagotovo ne bodo razočarali. Tudi stekla so različnih vrst in tako imate na voljo skoraj nešteto možnosti vhodnih vrat. Tudi več vrst kljuk, ročaj, kukal in trkal imate na voljo. Zamislite si torej svoja sanjska vhodna vrata, obiščite spletno stran in se dogovorite za sestanek s strokovnjaki. Po dogovoru boste izvedeli tudi točno ceno in stopili korak naprej proti svojim novim vhodnim vratom, ki bodo izgledala čudovito, poleg tega pa vam bodo služile dolga leta, saj bodo izdelana kvalitetno.