Gel za ultrazvok Medigel

Gel za ultrazvok MedigelPotrebujete novi gel za ultrazvok? Medigel je vrhunska znamka podjetja Maf – Maučec k.d., ki se ukvarja s prodajo in proizvodnjo ultrazvočnih gelov. Gele lahko naročite na strani http://medigel.si.

Ultrazvočni gel je namenjen pregledom z ultrazvoki, ki omogočajo pregled notranjih organov za zdravstvene namene ali merjenje srčnega utripa še nerojenega otroka. Medigel medicinski geli za ultrazvok temeljijo na vodni osnovi. Zaradi visoke viskoznosti in hiperalergičnosti so uporabni za vse vrste ultrazvočnih preiskav in pregledov. Medigel geli ne vsebujejo soli, so brez vonja in uporabni za visoke frekvence, ki so potrebne za preiskave. Pripravljeni so na vodni osnovi brez maščob, mehurčkov in formalediha. So pa tudi zelo prijazni do naprav. Ultrazvočni gel ni lepljiv in sluzen, je vodotopen, zato ga po koncu preiskav preprosto obrišemo s suho ali vlažno krpo. Pravne osebe se lahko prepričate o kakovosti tako, da  naročite vzorec 260 ml gela. Gel bo do vas prišel popolnoma brezplačno, brez stroškov pošiljanja.

Strošek dostave za nakup ultrazvočnih gelov Medigel znaša 3€, v primeru nakupa, ki je višji od 90€, pa je dostava popolnoma brezplačna. Na strani najdete gele v različnih količinah in embalažah, večkrat pa boste zasledili tudi ugodne akcije. Obiščite zgornjo povezavo in naročite vrhunski ultrazvočni gel še danes.