Enduro kolesa so kakovostna in učinkovita za vsak teren

Kolesarsko trgovino Enduro so odprli leta 2001 v centru Prevalj. Enduro kolesa in drugo opremo poiščite tukaj. Skozi leta poslovanja so si pridobili najboljše kolesarske znamke, na kar so še posebej ponosni. V njihovi ponudbi so tako kolesa in kolesarska oprema, ki bodo navdušila še tako zahtevnega kolesarja. Ponujajo največjo izbiro koles in kolesarske opreme na Koroškem. V njihovi trgovini svetujejo, sestavljajo in prodajajo kolesa in kolesarsko opremo, tako za otroke, začetnike, kot tudi za tekmovalno usmerjene kolesarje.

Enduro

Leta 2019 so z novo, večjo trgovino na Ravnah razširili tudi prodajni program. Dodali so vodilne blagovne znamke za alpinizem, gorništvo, turno smuko, pohodništvo in tek. V njihovi servisni delavnici popravljajo kolesa vseh blagovnih znamk. Servise izvaja tehnično podkovano osebje. Njihovi serviserji se redno udeležujejo tehničnih seminarjev in so tako vedno seznanjeni z najnovejšimi servisnimi metodami. So uradni serviser vodilnih proizvajalcev komponent Sram in Shimano.

S porastom električnih koles so pridobili servise za vodilne proizvajalce električnih pogonskih sklopov, kot so Bosch, Specialized, Shimano in Glant-Yamaha. Njihova filozofija je znanje, profesionalnost, strokovnost, strokovnost servisa in prijazno okolje v trgovini.

V spletni trgovini Enduro se lahko registrirate. Registracija poteka po korakih, ki vas vodijo skozi postopek. Nato v trgovini preko iskalnika poiščete artikle, ki jih želite naročiti. Izbrane artikle dodajte v košarico, v naslednjem koraku izberete način dostave in plačila. V spletni trgovini Enduro vam omogočajo več načinov plačila; s kartico Eurocard, Mastercard, Visa in Maestro. Lahko plačate tudi s PayPalom, z nakazilom na račun podjetja, z gotovino ob prevzemu in s plačilom na obroke preko sistema LeanPay.

Običajni dobavni rok za vse artikle na zalogi je 2-3 delovne dni od izvedbe naročila, oziroma 2-3 delovne dni od izvedbe plačila v primeru plačila po predračunu. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve dobave prvo oddano naročilo. Od nakupa lahko odstopite kadarkoli v roku 14 dni po nakupu.