Drinx.si: Vaša destinaciia za vrhunske pijače

Skoraj vsakemu od nas zapaše kdaj pa kdaj kakšen kozarček vina ali pa celo česa močnejšega. Predvsem ob dobrih jedeh. Naj vam predstaviko spletno trgovino Drinx.si. Podjetje sestavlja izjemna ekipa managerjev in strokovnjakov z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju distribucije, uvoza, marketinga in najbolj pomembno, prodaje alkoholnih pijač. Na njihovi spletni strani lahko najdete izjemno ponudbo vin, viskija, raznih tonikov, sirupov in ne boste verjeli, celo vode. Če vas radovednost že kaj mika, obiščite spletno njihovo privlačno  stran www.drinx.si in si poiščite pijačo po vašem okusu.

Izjemna ponudba vin

Če ste ljubitelji vin in z lahkoto prepoznate njihovo kakovost, je Drinx pravi naslov za vas. Pri njih lahko najdete vrhunska vina najbolj priljubljenih vrst:

 • Bela vina: Od lahkih in svežih do polnih in kompleksnih okusov, primerna za vsakdanja kosila ali posebne priložnosti.
 • Rdeča vina: Širok spekter rdečih vin, od elegantnih in sadnih do bogatih in taninskih, ki bodo navdušila vsakogar.
 • Rose vina: Odlična izbira za poletne dni ali kot aperitiv, ponujajo osvežujoče in sadne note.
 • Champagne in prosecco: Za ljubitelje penečih vin, Drinx.si nudi pester izbor prestižnih šampanjcev in priljubljenih proseccov.
 • Penine: Od lokalnih slovenskih do mednarodno priznanih znamk, peneča vina, ki so kot nalašč za praznovanja.

Drinx.si

Pester izbor žganih pijač

Seveda pa se pri Drinx zavedajo, da niso vsi ljubitelji samo vina ampak je mnogim bolj všeč kaj močnega. Pri njih lahki najdete široko in impresivno ponudbo žganih pijač:

 • Rum: Od belih do temnih in začinjenih rumov, primernih za koktajle ali samostojno uživanje.
 • Viski: Široka paleta viskijev, od škotskih, irskih do ameriških in japonskih, ki zadovoljujejo najzahtevnejše okuse.
 • Gin: Izbira ginov, ki so primerni za klasične gin-tonike ali sodobne koktajle.
 • Vodka: Kakovostne vodke za vse vrste pijač ali samostojno uživanje.
 • Tequila: Pristne tekile za ljubitelje te mehiške specialitete.
 • Sadno žganje in likerji: Različne vrste sadnih žganj in likerjev za vse priložnosti, od tradicionalnih okusov do eksotičnih variant.

Zakaj izbrati Drinx.si?

Ne smemo izpustiti informacije, da pri Drinx nudijo tudi razne tonike, morda za gin-tonik ali kakšno drugo mešanico. Različne sirupe, ki obogatijo vaše koktajle ali pa brezalkoholne pijače. Jasno je, da izstopajo zaradi svoje strokovnosti, izkušenj in predvsem zaradi strasti do dela. Strankam nudijo samo najboljše!

Zato je za vse tiste, ki cenijo kakovost in raznolikost, Drinx.si idealna izbira za nakup vin, žganih pijač in drugih pijač. Odkrijte svet vrhunskih okusov in uživajte v edinstveni ponudbi, ki jo ponuja Drinx.si! Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte kar sami.