Dostava mehiške hrane

Dostava mehiške hraneMehiška hrana je izredno okusna. Dostava mehiške hrane pa še bolj! Čeprav je za malenkost dražja, pa je čas, ki ga lahko porabimo za druga opravila s tem bolje izkoriščen. Ste se kdaj vprašali katera dostava mehiške hrane je najboljša? Pri tem ne mislim ponudnika, temveč katera hrana.

Osebno v mojo izbiro pridejo sticky-fingers (meso v žar omaki) s pečenim krompirjem, taquitos, piščančje meso ocvrto v testu, ter kak mesni buritto. Sem sicer oboževalec le teh, ostala mehiška hrana pa je preveč divja zame.

Dostava mehiške hrane je dobra, če ti pripelje hrano toplo. Dostikrat sem že dobil dostavljeno mrzlo ali pa vlažno hrano, ki je izgubila ves okus. Za to je ponavadi kriva ne le slaba priprava hrane, temveč tudi transport.

Dostava mehiške hrane je po mojem mnenju najboljša iz specializirane, mehiške restavracije, manj pa me je do sedaj navdušila hrana iz »menza« tipa restavracij, ki pripravljajo tako mehiško, kitajsko in ne vem še kakšno hrano. Dvomim, da imajo tam avtentične kuharje ali pa tudi če, sploh čas, da kvalitetno pripravijo hrano. Zato se raje držim pravih mehiških restavracij, ko je v igri dostava mehiške hrane.

Odlična dostava pa je tudi tista, ki ne skopari. Kaj mislim s tem je predvsem majhnost določenih porcij, ki jih dobiš pri nekaterih dostavah. Še desetletni otrok se ne more najest od takih porcij, ne razumem kako se lahko odrasel človek.

Sedaj ste seznanjeni z mojimi kriteriji za to katera je dobra dostava mehiške hrane. S temi lahko zelo dobro izberete svoje prihodnje dostave in jih selekcionirate glede na kvaliteto. Pri ceni pa le ne mislite, da boste kaj privarčevali, če izberete dostavo. Cena je faktor le, ko imate dve enakovredni ponudbi, to pa je redkost.

In kakšno je vaše mnenje? Katera je najboljša dostava mehiške hrane v Sloveniji? Komentirajte in razvijmo debato!