Storitev izdelava spletne strani Vragec.si

Vse več podjetij in posameznikov se odloča, da bi imelo spletno stran, saj bi tako radi postali bolj poznani po spletu in tako razširili svoj vpliv oziroma se predstavili svetu. Pri tem jim pomaga izdelava spletne strani Vragec.si. Nudijo vam tri različne in ugodne pakete, ki imajo malce različne lastnosti. Mimogrede, njihove storitve najlažje najdete če v googlov brskalnik vpišete “izdelava spletne strani Vragec.si” ali pa preprosto kliknete na povezavo.

izdelava spletne strani Vragec.siNazaj na temo. Cene se začnejo pri 399 evrih, mesečnega stroška nimate, ker s plačilom paketa plačate tudi brezplačno gostovanje in zakup domene za eno leto. Izdelava spletne strani Vragec.si vam poleg strani ponuja tudi podporo po telefonu, statistiko vaše strani, se pravi če vas zanima obisk, s kje ljudje prihajajo, preko katerih povezav, kaj vse delajo na vaši strani in podobno. Stran vam tudi dobro optimizirajo, da jo ljudje lažje najdejo oziroma se pojavijo višje na seznamu iskanih rezultatov.

Izdelava spletne strani Vragec.si vam na strani omogoči tudi obdelavo besedil in fotografij na strani, obrazec da vas lahko obiskovalci kontaktirajo, na strani boste lahko tudi pisali novice, imeli googlov zemljevid, če vam omogočijo obdelavo slik potem s tem pridejo tudi galerije, katalogi izdelkov, možnost klepeta z obiskovalci spletne strani, v njo vam lahko tudi integrirajo socialna omrežja. Če ciljate bolj na svetovni splet, potem vam izdelava spletne strani Vragec.si nudi tudi možnost, da imate stran napisano v tujem jeziku. S paketi lahko odprete tudi elektronske poštne predale. Z vsemi paketi, s katerimi se sproži izdelava spletne strani Vragec.si, pa zakupite tudi prostor na strežniku, na katerem bo vaša spletna stran, prenos podatkov na tem strežniku pa se vam ne zaračuna.

Glede na paket, je omejeno tudi število podstrani, 5 strani za prvi paket ki stane 399€, 15 podstrani za srednji paket ki stane 499€ ter 25 podstrani za največji paket za katerega je potrebno odšteti 799€, vendar pa ima ta paket čisto vse naštete možnosti spletne strani. Izdelava spletne strani Vragec.si poteka po stopnjah, v katerih se najprej posvetujejo s stranko, kakšno stran želi, predlagajo možnosti in ideje, potem pa ko je stranka zadovoljena z izgledom in delovanjem strani, pa se ta objavi na svetovnem spletu.