Podjetje Givos d.o.o

Dan danes sta materiala kot sta PVC in Aluminij zelo priljubljena za izdelavo ograj ter drugih izdelkov s katerimi lahko polepšamo ali zaščitimo hišo. Ograje so primerne tako za zunanje kot notranje prostore. So tudi različnih barv in velikosti lahko pa imajo tudi poljubno oblikovane reže, ki pričarajo estetski videz ograji.

Več o samih PVC in ALU ograjah pa si lahko preberete na spletni strani podjetja Givos d.o.o: http://givos.si/, kjer boste odkrili mnogo zanimivosti in pametnih nasvetov za nakup PVC ograje ali ALU ograje. Tovrstne ograje so zelo kakovostne in lepe primerne za prav vsak dom. Poznamo stopniščne in balkonske ograje ter ograje, ki jih postavimo okoli vrta. Te ograje zagotavljajo varnost poleg tega pa se jih lahko oprimemo da lažje premagamo stopnice.

PVC ograje

Podjetje Givos ima torej na voljo različne ograje, ki vam bodo polepšale dom poleg ograj pa ima tudi različne PVC napušče, PVC vrata in različne električne pogone za vse vrste vrat. Njihovi izdelki so kakovostni in imajo dolgo življenjsko dobo. So eni prvih ponudnikov ALU ograj na slovenskem trgu. Torej če želite imeti kakovostne ALU ograje ali pa morda PVC ograje se le oglasite in se dogovorite za izjemno ceno vaše nove ograje v tem času, ko podjetje nudi popuste na zaključke ograj. Gotovo vam ne bo žal saj boste zelo polepšali vaš dom.

Za veš informacij lahko podjetje kontaktirate na e-poštni naslov: info@givos.si ali pa prek telefonske številke na 04 / 257 78 00 ogledate pa si lahko še njihovo spletno stran givos.si. Če pa vam to ni dovolj in se želite posvetovati glede  ALU ograje lahko to storite v podjetju samem na naslovu Srednja vas 73 – 4208 Šenčur. Tam vam bodo najlažje svetovali ter vam pokazali primere različnih ograj, da se boste lažje odločili za to katere bi bile primerne za vaš dom.