Plavalni tečaji za otroke

Ali Vaš mlajši otrok ne znata plavati in ne ve kakšni so plavalni tečaji za otroke? Potem ste na pravem mestu, kjer boste izvedeli vse potrebne informacije.

Plavalni tečaji za otroke so primerni za mlajšo in starejšo Plavalni tečaji za otrokegeneracijo. Učili Vas bodo učitelji plavanja. Pri prvi uri tečaja je najprej testiranje otrok, nato sledi razdelitev v skupine glede na plavalne sposobnosti. V klubu poskrbijo tudi za varnost vseh otrok.

Vaterpolo klub Ljubljana Vam nudi vsakoletne priprave, izobražen kader, celoletne načrte za trening, mednarodne turnirje, veliko pozornosti namenijo pravilnemu izvajanju plavalnih tehnik. Vse to Vam nudijo dobri plavalni tečaji za otroke.

Zakaj vaše najmlajše vpisati v tečaj plavanja? Ker izboljša gibalne sposobnosti in delovanje pljuč, pozitivno vpliva na kostno gostoto, otroci se bodo naučili sodelovati, boljše bo deloval mišični in živčni sistem in motorika ter povečala se bo mišična masa.

Kot vsi drugi tečaji imajo tudi plavalni tečaji za otroke program , ki obsega: učenje osnovnih tehnik plavanja, prvi stik z vodo, gledanje pod vodo skozi igro, plavalne igre in animacija v vodi, prvi koraki k učenju drsenja na vodi, potapljanje glave s pomočjo igrač in čolniček.

Plavalni tečaji za otroke so vsako soboto od 11.00 do 12.00, v kopališču Tivoli Ljubljana, otroci morajo biti stari od 3,5 do 6 let, cena je 35€ na mesec, prvi obisk otroka je brezplačen. V kolikor ga želite vpisati v klub bo Vas letna članarina stala samo 10€, otroci bodo zraven dobili še majico.

Upamo, da ste dobili dovolj informacij kako izgledajo plavalni tečaji za otroke.