Oblikovanje poročnih vabil in tisk

Oblikovanje poročnih vabil je zgolj v skladu z vašimi željami in glede na slog poroke, ki pa je lahko navihan in sproščen, nežno romantičen ali pa uglajen in eleganten.

Poznavanje želja naročnika je za oblikovanje poročnih vabil zelo pomembno. Tako lahko ustvarimo vabila, ki bodo navdušila vas in tudi vaše goste. Vsebina je za oblikovanje poročnih vabil prav tako pomembna kot tudi oblika poročnega vabila. Gotovo ste se že znašli v situaciji ko ste hoteli povedati nekaj lepega pa preprosto niste vedeli kako bi to povedali. Besedilo za poročno vabilo je lahko napisano v obliki pesmi z rimami in verzi, ki bo ustvarilo bolj navihan in vesel vtis lahko pa je tudi v povedih katere imajo napisane glavne podatke. Za oblikovanje poročnih vabil pa ne smemo pozabiti na nekatere obvezne podatke, kot so imena neveste in ženina, čas, kraj ter datum poročnega obreda in slavja.

Oblikovanje poročnih vabil

Poročna vabila so izdelana po vaših željah, nato ga natisnemo in dostavimo na vaš dom oz. na želen naslov. V primeru da bi želeli le oblikovanje poročnih vabil se ga vam samo oblikuje in pošle po elektronski pošti v pdf. obliki, nato pa ga vi lahko natisnete sami. Pozornost posvetite tudi drugim poročnim tiskovinam in ne samo za oblikovanje poročnih vabil. Na poročnem slavju med najpomembnejše spadajo še plakat sedežnega reda, jedilni list, namizne imenske kartice in zahvale, ki jih razdelite svatom ob odhodu. Vse tiskovine naj bodo oblikovane v enem slogu, tako da sledijo poročni dekoraciji. S tem boste poskrbeli za drobne pozornosti, ki bodo kot celota pričarale nepozaben vtis. Poročna vabila naj z vsebino ali obliko predstavljajo ženina in nevesto in naj izražajo vaš osebni pečat. Tako bodo vabila še dolgo ostala v vašem najlepšem spominu.