Najem tiskalnika

Najem tiskalnikaAli potrebujete nov tiskalnik, ker je mogoče Vaš tiskalnik zastarel ali pa se je pokvaril? Potem je najbolje da se obrnete na MG BIRO, kjer vam ponujajo najem kakovostnih tiskalnikov po ugodni ceni. Več informacij o najem tiskalnika najdete tukaj.

Stroškov je težko nadzorovati, saj moramo oceniti koliko denarja bomo morali zapraviti. Nakup novega tiskalnika se ne splača, razen če imate dovolj denarja, zato se splača najem tiskalnika. MG BIRO Vam ponuja dva različna multifunkcijska tiskalnika. To sta: Ricoh in Xerox. Večina se Vas sprašuje kako deluje najem tiskalnika. MG BIRO Vam pomaga znižati stroške, kar za 30%. Kakšne so prednosti najema tiskalnika? Najem tiskalnika ima svoje prednosti. To so:

  • celotna dostava in inštaliranje oz. postavitev tiskalnika,
  • stoški so nižji do 30%,
  • pridobite več časa za opravljanje bolj produktivnih opravil,
  • operativno delo se vsaj zmanjša za 25%.

Ob najemu tiskalnika ga Vam dostavijo na dom, inštalirajo, Vas naučijo uporabljati tiskalnik, nezaračunavajo tonerjev, servisov in rezervnih delov. Obračunajo Vam samo izpise, ki so po dogovorjeni ceni. Podjetje MG BIRO ima na voljo 600 naprav za poslovne namene.

Upamo da smo Vam povedali dovolj informacij o najemu tiskalnika. Najem tiskalnika v podjetju MG BIRO se Vam seveda zelo splača. Njihov moto je: Poceni, učinkovito in enostavno.