Magento trgovina

Magento trgovinaNa svetu obstajajo spletne trgovine, ki so začele razvijati magento platforme.  Magento trgovina je v svetovnem merilu trenutno najbolj uporabljena in razvita odprtokodna rešitev, za spletno trgovanje. Razvijalci le-tega programa ocenjujejo, da se bo v naslednjih dveh letih na platformi magento razvilo več kot 60.000 spletnih trgovin.

Zakaj je magento trgovina toliko boljša kot ostale spletne trgovine? Zaradi njene fleksibilnosti in stabilnosti, kar pomeni, da je magento trgovina primerna za vse trgovine. Od tistih ki ponujajo le nekaj izdelkov, pa do tistih , ki imajo v ponudbi po več tisoč izdelkov. Ima tudi zelo široko ponudbo privzetih in dodatnih funkcij, ki jih lahko pridobite po simbolični ceni in preko 100 oblikovnih predlogov, tako da si bo lahko vsak trgovec oblikoval svoj izgled spletne trgovine, ki bo ustrezala njegovim željam in potrebam. Je zelo dobro povezljiva z drugimi sistemi, kar pomeni, da se lahko integrira z drugimi sistemi, saj magento v svojem administrativnem vmesniku v bistvu podpira vse poslovne procese, ki so potrebni za nemoteno delovanje spletne trgovine. Magento omogoča tudi možnost večjega števila podtrgovin, kar pomeni, da lahko pod eno trgovino ustavimo še več podtrgovin. V takih primerih ni nujno da gre za strani, saj imajo lahko drugačen razvoj ali  recimo drugačno davčno politiko.

Magento trgovina vam tudi omogoča različne tipe kupcev in različne licenčne module. Magento je v ponudbi v treh oblikah. Lahko vzamemo ne plačljivega, ki je primeren za začetnike, saj ima bolj osnovne funkcije. Kot drugi je plačljivi, ki ponuja veliko več možnosti, glede varnosti pa sta enaka, saj sta oba programa narejena na istem jedru. Magento pa je ne dolgo nazaj tudi razvil mobilno spletno trgovanje, kar pride prav veliko podjetnikom. Podjetje Magento inc je profitna organizacija, ki je razvila ta program in služi seveda na plačljivi verziji spletne trgovine magento.