Ležišča iz lateksa – poskrbite za zdrav spanec in dobro počutje

Verjetno ste že zasledili, da ležišča iz lateks ugodno vplivajo na vaš spanec ter dobro počutje. Pri podjetju ID DEKOR d.o.o. vam ponujajo slovenska ležišča visoke kvalitete, ki se ponašajo z vrhunsko izdelavo, trpežnostjo in pozitivnim vplivom na kakovosten in zdravju prijazen spanec. Gre za edina lateks izdelana iz ekoloških materialov, ki jih proizvajajo izključno v Sloveniji pod lastno blagovno znamko Naturna. Vse njihove vzmetnice so izdelane po najvišjih standardih, pri tem pa se držijo načela odgovornosti do okolja, ljudi in živali. S skrbno izbranimi materiali in postopki obdelav brez škodljivih kemikalij ves čas skrbijo za dobrobit družbe in tistih najbolj ranljivih, končnim kupcem pa lahko zagotavljajo zdrav in varen spanec, ki pozitivno vpliva na splošno zdravje in počutje.

ležišča

Lateks – vrhunski material za ležišča

Lateks velja za enega najboljših materialov, ki preprečuje prekomerno potenje med spanjem, telesu pa zagotavlja vso potrebno podporo med nočnim počitkom. Ležišča Naturna so izdelana iz 100% naravnega lateksa in ekološkega bombaža. Prav zaradi tega so njihove vzmetnice in vzglavniki primerni tudi za vse osebe, ki se soočajo z alergijami, astmo ali drugimi težavami z dihali.

Naravni lateks, iz katerega so izdelani izdelki Naturna, se pridobiva iz kavčuka. Slednji raste na Gvatemali in ima pozitivni ogljični odtis – kavčuk se pridobiva znotraj Rainforest organizacije (FSC), katere naloga je nadzor rabe dreves. Ker ta rastejo na posebej urejenih plantažah, zato se ne izsekava tropskega deževnega gozda. Pri proizvodnji kavčuka se uporabljata le vetrna in vodna energija.

Iz ekološko pridelanega kavčuka se nato v proizvodnji z zaprtim vodnim krogom v Belgiji proizvede lateks jedra, ki so sestavni del Naturna lateks ležišč vrhunske kakovosti in neoporečnega izvora.

ležišča 2

Če se sprašujete, zakaj izbrati prav ležišče, izdelano iz lateksa, vam spodaj naštevamo nekaj glavnih razlogov:

  • vsa Naturna ležišča so izdelana v Sloveniji,
  •  proizvodnja Naturna produktov poteka po načelih pravične trgovine,
  •  proizvodnja v nobenem koraku ne obremenjuje okolja,
  •  z nakupom ene lateks vzmetnice prispevate v skupno dobro, saj se v slovenskih gozdovih v tem primeru posadi 5 dreves,
  • na vsakih 50 prodanih ležišč zaščitijo kar 1ha deževnega gozda.

Zakaj izbrati ležišče Naturna?

Marsikdo se sploh ne zaveda, da ljudje kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji. Zato je že toliko bolj pomembno, da izberemo ležišče, ki se nam popolnoma prilega. Tako poskrbimo za kakovosten spanec, ki odločilno vpliva na dobro počutje in vsakodnevno razpoloženje. Si želite zbujati spočiti in polni energije? Potem vam predstavljamo nekaj ključnih razlogov, zakaj bi se morali odločiti prav za nakup ležišča iz lateksa:

  • lateks vzmetnica vam nudi popolno ergonomsko podporo telesa med spanjem,
  •  tovrstne vzmetnice zagotavljajo popolno udobje, poleg tega pa so zagotovilo za zdravo spanje,
  •  imajo 100% naravno anti alergijsko zaščito,
  • ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki neugodno vplivajo na vaše zdravje – formaldehid, pesticidi, herbicidi in različni toksini.

ležišča 1

Poleg tega, da so naravna lateks ležišča prijazna vašemu zdravju, pa z njihovim nakupom učinkovito zaščitite tudi družbo in naravo. Celotna proizvodnja namreč poteka v skladu z varovanjem dobrobiti vseh živih bitij na planetu in sočasno skrbi za učinkovito zaščito naravnih virov. Z upoštevanjem načel Fair Trade, pa so tudi končne cene zelo ugodne in dostopne. Zelena trgovina namreč posluje brez posrednikov in vam tako za vaš denar nudi največjo kakovost.

Košček narave v vašem domu

Z nakupom lateks ležišča Naturna boste v svoj dom pripeljali košček narave, ki vam bo pomagal do prijetnejšega spanca. Končno se boste lahko zbujali sveži in spočiti, nov dan pa začeli polni pozitivne energije. Ker je kakovost življenja močno odvisna od ustreznega nočnega počitka vam svetujemo, da investirate v nakup vrhunske vzmetnice, ki brez težav zadovolji vsem vašim pričakovanjem.

Čas je, da stavite na zeleno in zamenjate svoje staro ležišče za novo lateks vzmetnico. Zazibajte se v čaroben svet sanj in se prepustite ekskluzivnemu spancu. Verjemite, ne bo vam žal.