Inštruktorica Ivana

Ivana je absolventka fizike na Fakulteti za matematiko in fiziko. Inštruira fiziko na vseh nivojih, kemijo in matematiko. Njena vrlina je predvsem potrpežljivost, ker se zaveda, da kakor znata biti fizika in matematika zahtevni, je lahko takšna tudi kemija. Več o tem najdete na strani inštrukcije kemija. Ivana je prepričana, da samo s pravilnimi metodami, načini dela in primernim učenjem, ki se sklada z znanjem inštruiranca in snovi, se najde najustreznejši način, da se snov pojasni »malce drugače« in je hitro jasna. Inštruira v naslednjih krajih: Ljubljana, Mengeš, Komenda, Vrhnika, Domžale, Grosuplje, Ljutomer, Medvode.

»Za vse na tem svetu obstaja prispodoba. In vsaka stvar je nečemu podobna. Prepričana sem, da v kolikor vam ni fizična razlaga jasna, vam bo katera druga, ki vam je bolj blizu in, zaradi katere vam bo fizika bližje kot kadarkoli doslej. Fizike se lahko naučimo, pomemben je samo pravi pristop in način. Enako je z matematiko in kemijo. Vsi smo seštevali in odštevali sadje in delili s sosedovim Petrom.«

Po povedanem nam ni bilo potrebno več poizvedovati od Ivane. Njena vizija, želje in načini so prepričali nas kot mnoge druge, ki so se naučili fizike, matematike ali kemije s pomočjo Ivane v zadnjih šestih letih, odkar se ukvarja z inštruiranjem.