Gotovinski kredit – hitro in diskretno

V današnjem času je težko dobiti gotovinski kredit. Banke niso ravno radodarne in postopek za pridobitev posojila je zapleten in dolgotrajen. Zastavljalnica Ljubljana vam sedaj nudi možnost za hiter gotovinski kredit, katerega lahko dobite že v roku enega delovnega dne. Vse kar morate storiti je, da zastavite svojo lastnino, katero lahko po odplačilu posojila pridobite nazaj. Za manjše vsote od 50 – 1000 evrov lahko zastavite kakšno tehnično opremo, kot so kamere, fotoaparati ali televizorji.

Gotovinski kredit

Prav tako sprejemajo telefone, nakit ali glasbila. Če potrebujte malo večji gotovinski kredit v vrednosti od 1000 – 25000 evrov pa sprejemajo v zameno avtomobile, prikolice, plovila pa tudi gradbeno in kmetijsko mehanizacijo. Vsak se lahko znajde v situaciji, ko nujno potrebuje gotovino, vendar se nima na koga obrniti, v banki pa je postopek za odobritev posojila dolg. Zahtevajo različne dokumente, kjer prikazujete dohodke ter finančno zmožnost in včasih še vedno ne odobrijo kredita. Zastavljalnica Ljubljana nudi možnost za gotovinski kredit tudi brezposelnim. Za posojilo se prilagodijo posamezniku glede na željeno vsoto in zastavljene predmete. Ne potrebujte dokazil in dokumentov, le predmet, kateri je jamstvo za vaš gotovinski kredit. V primeru, da predmeta ne potrebujete več, ga lahko pustite v Zastavljalnici Ljubljana, kjer bo na voljo za komisijsko prodajo.

Gotovinski kredit pri njih dobite hitro. So zanesljivi in njihovo poslovanje je diskretno. Preden zastavite predmet se z njimi pogovorite in ponudili vam bodo najboljšo možnost za posojilo. Izgubiti ne morete ničesar, saj zastavljeni predmet dobite nazaj. To je super priložnost za premostitev trenutnih finančnih težav. V zastavljalnici Ljubljana ste vedno dobrodošli za diskretno svetovanje, lahko pa jih kontaktirate tudi preko spletne strani. Na voljo so tudi za obisk na domu ali pa jim pošljete svoje podatke in vas oni pokličejo. Z veseljem vam bodo ustregli in pomagali pridobiti gotovinski kredit.