Čistila za avto

Čistila za avtoČe imate avto veste, da ga je potrebno tudi čistiti. Hitro se lahko umaže od zunaj, kot tudi od znotraj, zato so čistila za avto najprimernejša, da vaš jekleni konjiček očistite hitro in seveda tudi dovolj dobro. Na dodani povezavi pa boste našli veliko čistil za različno uporabo.

Na njihovi spletni trgovini AMRavtooprema.si imajo raznorazna čistila za avto, kjer jih lahko tudi naročite. Trenutno vam ponujajo že skoraj 50 različnih čistil.  Imajo razpršilce za zaščito platišč, pene za čiščenje platišč, silikonsko krpico za hitro brisanje avtomobila, tudi razne tekočine za čiščenje platišč, različne razpršilce za pnevmatike, potem avto šampone, čistila za stekla, velike gobe za zunanje čiščenje, krpe, razna čistila za armature in še bi lahko našteval. Najbolje je, da si sami pogledate njihovo ponudbo in tako najlažje najdete tisto, kar nujno potrebujete, da bo vaš avto spet čist. Vsa čistila za avto so narejena kakovostno in zato ni bojazni, da katero od naštetih nebi učinkovalo.

Slika prikazuje njihovo večnamensko čistilo Armor All 500ml, ki je narejeno za odstranjevanje bolj trdovratne umazanije , maščob, cestnega prahu, zavornega prahu, katrana itd. Čistilo vam ne bo poškodovalo ali izsušilo še tako občutljive površine. Namen tega sredstva pa je bil, da bi nadomestil nekatera ostala enonamenska čistila. Uporabno je za odbijače in maske, platišča in kolesa, vratne obloge in armaturne plošče, preproge in predpražnike, sedežne prevleke in sedeže, avtomobilske motorje itd. To sredstvo je primerno tudi za razno gospodinjsko uporabo, kot so tla, kopalniške ploščice, razne preproge in odeje, vrtno opremo, beton in še bi lahko naštevali. Kot vidite je to čistilo zelo uporabno in cenovno ugodno, saj je cena izdelka na zgornji povezavi samo 9,50 €. Enostavno si naročite svoje večnamensko čistilo in tako očistite, kar je potrebno!